Και τώρα τι κάνουμε;



Δύο εκπλήξεις και δύο ειδικά στοιχήματα στις σημερινές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ από την συντακτική ομάδα του Betmarket. 

Επιστροφή Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, πλούσια βραδιά, αρκετά ωραία παιχνίδια για την τηλεόραση και φυσικά δεκάδες αγορές για στοίχημα, μόλις λίγες ημέρες (σ.σ περασμένο Σάββατο) μετά το εκπληκτικό ταμείο απόδοσης 273 από τον tipster του Betmarket, Germano. 

Να σημειώσουμε ότι εσείς έχετε την δυνατότητα να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για το στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Πάμε και στο ερώτημα του τίτλου. Τα είπαμε για την Μπαρσελόνα τις τελευταίες μέρες, τα είπαμε και για τη Γιουβέντους. Μοιάζουν τη δεδομένη στιγμή να είναι οι βαριές φανέλες που βρίσκονται στη χειρότερη κατάσταση.

Ακόμη και η Γιουνάιτεντ, μετά το διασυρμό από τη Λίβερπουλ το μάζεψε με τη νίκη επί της Τότεναμ. Ούτε η Παρί είναι σούπερ, αλλά κέρδισε Σίτι και κάνει περίπατο εντός συνόρων. Η ομάδα του Πεπ αλλά και η Μπάγερν έκαναν επίσης άσχημα αποτελέσματα αλλά έχουν και στιγμές που πατάνε καλά.

Αντίθετα Μπάρσα και Γιούβε κοιτάζουν μόνο προς τα κάτω. Σε ποιον να πεις και να πιστέψει πως η Γιουβέντους έκανε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και η Μπαρσελόνα έβαλε ένα γκολ σε 180 λεπτά με αντιπάλους Βαγιεκάνο και Αλαβές, μαζεύοντας έναν πόντο με το ζόρι. Ποιος θα δει τη βαθμολογία και δεν θα απορήσει όταν εντοπίσει κάπου στη μέση τα δύο βαριά χαρτιά.

Και πάμε στο σήμερα, αφού είδαμε όλα τα άσχημά τους και την ανυπαρξία τους, να τις βρούμε στο 1.65 την Μπαρσελόνα σε ταξίδι στο Κίεβο για το ματς με την Ντιναμό και στο 1.55 τη Γιούβε κόντρα στη Ζενίτ.

Να θυμίσω πως έπαιξα Μπάρσα στο 1.90 μέσα στη Βαγιεκάνο και τώρα πληρώνει λιγότερο σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ στην Ουκρανία! Μια Μπαρσελόνα που δεν έχει καν κανονικό προπονητή ακόμη, περιμένοντας τον Τσάβι να ξεμπερδέψει στο Κατάρ.

Το βλέμμα πέφτει πάνω σε Ντιναμό Κιέβου και Ζενίτ. Μπορούν; Η πρώτη έχει το πλεονέκτημα έδρας, η δεύτερη είναι σαφώς ανώτερο ρόστερ. Κοιτάς και ξανακοιτάς το 5αρι και το 6αρι.

Θα πάρω το ρίσκο στην Ντιναμό. Παρότι η ομάδα του Κιέβου δεν με πείθει ως ρόστερ, είναι τέτοια η κατάσταση στην Μπαρσελόνα που θα κοντράρω έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Στο Τορίνο νομίζω πως στο ζύγι βαραίνουν περισσότερο τα τεράστια αμυντικά θέματα της Γιούβε από τη συνολικά κακή της εικόνα. Θα κρατήσω το over 1,5 γκολ για τη Ζενίτ, σε τιμές πάνω από τις 4 μονάδες.

Πάμε και στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς.

Η Μάλμε μετά από τρεις αγώνες στον όμιλο δεν έχει ακόμη γκολ. Σε εντός έδρας πολύ εμπορικό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι θαρρώ πως θα ψάξει έστω να σκοράρει. Την ώρα που αμυντικά έχει δεχτεί 60 τελικές στα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Δηλαδή περίπου 20 μέσο όρο ανά ματς, με περίπου 8 κατά μέσο όρο από αυτές στην εστία της. Η Τσέλσι έφτιαξε 23 τελικές με τη Νόριτς, 19 με τη Νιουκάσλ και 21 στο εντός με τη Μάλμε. Πολύ υψηλά νούμερα, έχει νόημα να ψάξουμε τα Bets στις συγκεκριμένες στατιστικές κατηγορίες.

Ένα από τα αναμενόμενα παιχνίδια για ρυθμό είναι το Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχα ποντάρει στη Αταλάντα αλλά και στις τελικές που θα έβρισκε στην Αγγλία πριν 15 βράδια. Αυτό που με κρατάει από αντίστοιχο ποντάρισμα σήμερα είναι η αλλαγή τακτικής του Σόλσκιερ. Πάει να κατεβάσει το τέμπο με τους τρεις στόπερ, καταλαβαίνοντας πως πρέπει να δώσει μεγάλο βάρος στην άμυνα αν θέλει να σώσει τη θέση του. Προτιμώ να αποφύγω το τι θα καταφέρει η Μάντσεστερ αμυντικά, αλλά επιθετικά μπορεί εύκολα να βγάλει το over 4,5 τελικές στην εστία η ίδια.

Τέλος έκανα μια σκέψη για over σε κάρτες στο Σεβίλλη-Λιλ. Οι Γάλλοι παίζουν αρκετά σκληρά, ούσα η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στη διοργάνωση (11, όσες επίσης Μίλαν και Βόλφσμπουργκ). Η Σεβίλλη έρχεται από κουραστική εβδομάδα τριών παιχνιδιών και δεν αποκλείεται να πάει σε χαμηλό τέμπο και ματς με αρκετά φάουλ. Το line στα φάουλ στο 24,5 επίσης μπορεί να ξεπεραστεί.

 
To παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365

2/11 –17:15 Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα  1 (5.00) επί 7 μονάδες, σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή

2/11 –16:00 Γιουβέντους-Ζενίτ  Over 1,5 Ζενίτ (4.33) επί 8,1 μονάδες

 

Δυάδα στη Novibet

2/11 –19:45 Μάλμε-Τσέλσι Over 25,5 τελικές στο ματς (2.35)

2/11 –22:00 Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουν. Over 4,5 τελικές στην εστία Μαν. Γιουν. (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 4.46 ποντάρισμα 7,9 μονάδες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.