Τόπο στα νιάτα για την ΑΕΠ Κοζάνης: Στον πάγκο της ομάδας από την αρχή της σεζόν ο 16χρονος Χρήστος Καλιαμπάκας – Και ο Κωνσταντίνος Βαλμάς στην ομάδα



Τη φιλοσοφία της, να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά της περιοχής μας ιδιαίτερα, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά η ΑΕΠ Κοζάνης.

Στον πάγκο της ομάδας μας, ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας -σε πρωτη φάση-, κάθεται από την αρχή της σεζόν ο 16χρονος Χρήστος Καλιαμπάκας που πολύ, μα πολύ σύντομα, θα στραφούν τα φώτα πάνω του.

Ένα πανύψηλο παιδί, που ήδη έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στις 24-06-2019, όταν ο Χρήστος ήταν 13!!!!!! χρόνων, αγωνίστηκε σε αγώνα Γ’ Εθνικής, φορώντας την φανέλα Αεράτα Γρεβενών στον αγώνα εναντίον του Ναυπακτιακού.

Δουλευταράς, με καθημερινή θυσία να ανεβοκατεβαίνει από τα Γρεβενά για προπονήσεις και φυσικά ένα εκπληκτικό ταλέντο.

Τον νεαρό τερματοφύλακα πιεστικά τον ζήτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς για τις Ακαδημίες του όσο και η Ξάνθη πρόσφατα.

Ο Χρήστος, μαθητής και μάλιστα Αρίστος Λυκείου, προερχόμενος μάλιστα από γονείς που και οι ίδιοι είναι του αθλητικού χώρου, ζύγισε διαφορετικά τις προτάσεις και επέλεξε το δρόμο της ΑΕΠ.

Ενός Σωματείου που θα του δώσει τις αληθινές ευκαιρίες για την καριέρα του.

Σε ένα περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες για σωστούς αθλητές και παιδιά που έχουν όνειρα.

Η οικογένεια της ΑΕΠ, ευχαριστεί το φιλικό Σωματείο Γρεβενά Αεράτα, που εμπιστεύθηκαν το αυθεντικό τους ταλέντο στην ομάδα μας και σύντομα θα νιώθουν και οι ίδιοι περήφανοι για την πορεία του Χρήστου.


Συνεχίζοντας την ενίσχυση της η ΑΕΠ Κοζάνης, πρόσθεσε στη φαρέτρα της άλλο ένα νεαρό πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή.

Ο Κωνσταντίνος Βαλμάς, γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1998, έρχεται για να δώσει άλλη μια λύση στον τεχνικό μας κ. Ναντβορνικ στην άμυνα.

Ο Βαλμάς, δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας, αλλά το ίδιο καλά και σαν αριστερός οπισθοφύλακας.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού δείχνοντας ότι τον περιμένει μια μεγάλη καριέρα.

Ήταν τότε, που φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Νέων της Ελλάδας.

Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που είχε ονειρευτεί. Περιπλανήθηκε σε διάφορες ομάδες (Καλλιθέα, Κύπρο, Ξάνθη), χωρίς να βρει την Ιθάκη του.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, γνωρίζοντας τις ικανότητες του Κωνσταντίνου, τον έπεισαν να έρθει στην πόλη μας, γνωρίζοντας ότι η ΑΕΠ διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δώσουν την δυνατότητα στον 23χρονο να δείξει ότι αδίκησε τον εαυτό του.

Με τον έμπειρο τεχνικό μας, σε ένα άκρως οικογενειακό περιβάλλον, σε μια ομάδα -μοντέλο με στόχους και ιδέες που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, είναι σίγουρο ότι ο Βαλμάς σύντομα θα ξανάδείξει στο γήπεδο τις μεγάλες του δυνατότητες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.