Υπογραφή σύμβασης του έργου Επισκευής Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας στην Τ.Κ Αγ. ΧριστοφόρουΤη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Επισκευή Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας στην ΤΚ Αγ. Χριστοφόρου», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες επισκευής της στέγης, του Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας το οποίο στεγάζεται στο πρώην Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής, τον χρωματισμό όλων των όψεων του κτιρίου, καθώς και την αντικατάσταση των ορθομαρμαρώσεων, όπου αυτό απαιτείται.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 32.500,00 €, με συμβατικό ποσό εκτέλεσης τα 13.650,01 €. Η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις των ΚΑΠ και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου είναι 120 ημερολογιακές ημέρες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως μία από τις στρατηγικές της κατευθύνσεις την στήριξη του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της, υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών για τη στήριξη και αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών σε ειδικές ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.