Το ΤΕΕ/ΤΔΜ συνδιοργανωτής του διεθνούς συνεδρίου “EUROCOALASH 2021: Promoting the use of Available Coal Combustion Products in the construction industry”Το Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ και το Εργαστήριο Δομικών Υλικών του ΑΠΘ συνδιοργανώνουν το διεθνές συνέδριο “EUROCOALASH 2021: Promoting the use of Available Coal Combustion Products (CCPs) in the construction industry”, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ECOBA (European Coal Combustion Products Association), ενώ θα συμμετάσχει με διακεκριμένους Καθηγητές και το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Θα παρουσιασθούν 40 εργασίες από ερευνητές, συλλογικούς φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα σχετικά θέματα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο του ΚΕΔΕΑ – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το διάστημα 2-4 Νοεμβρίου 2021 και είναι υβριδικού τύπου (φυσική παρουσία και διαδικτυακή κάλυψη).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.