Ο Σάββας Πεχλιβανίδης συνεχίζει με δεύτερη συνεχόμενη θητεία ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΣ – Συγχαρητήριο της ΕΠΣ Κοζάνης



Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν τον Προϊστάμενο των γραφείων της Ε.Π.Σ. Σάββα Πεχλιβανίδη που συνεχίζει με δεύτερη συνεχόμενη θητεία ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΣ.

Ο κύριος Σάββας Πεχλιβανίδης διακρίνεται για την οργανωτικότητα του , ήθος του, τις γνώσεις του αλλά και την την υπέρμετρη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εκλογών, οι αρχές και οι αρετές του αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες από την πλειοψηφία των συναδέλφων του πανελληνίως όπου και τον εξέλεξαν για ακόμη μια θητεία Πρόεδρο ,κατά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση των υπαλλήλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Ελλάδας ,το Σάββατο 31/10/2021 στην Λαμία.

Σύσσωμο το Δ.Σ. συγχαίρει ακόμη μια φορά τον Προϊστάμενο των γραφείων της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και του εύχεται νέα επιτυχημένη θητεία.

Γραφείο τύπου
Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.