ΟνειρόDrama: Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και προετοιμασία για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο



Η θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama μετά την παρουσία της στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με την «Νύχτα των Μυστικών», προετοιμάζεται για μια καλλιτεχνική περίοδο με έντονη και πολυποίκιλη δράση. Ο νέος προγραμματισμός, προέκυψε από το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έπειτα από εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Αθανασία Γεωργάκα
Αντιπρόεδρος: Μάκης Δαβιδόπουλος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Γιώτης Βασιλειάδης.
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: Εύη Παπαμάρκου
Ταμίας: Θεοδώρα Γάτα

Η διαδικασία των προβών έχει ήδη ξεκινήσει και για την κεντρική σκηνή επιλέχθηκε η απολαυστική κωμωδία καταστάσεων του Άντονυ Νίλσον «Ψέμα στο Ψέμα», με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώτη Βασιλειάδη. Οι επόμενες παραγωγές θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου.

Μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας λόγω της πανδημίας, ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε στις θεατρικές αίθουσες, τηρώντας, φυσικά, όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτοκολλά.

Αυλαία και πάμε, λοιπόν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.