3 συλλήψεις σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας για ναρκωτικά



Συνελήφθησαν χθες Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Φλώρινας και της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Κοζάνης, 3 ημεδαποί, ηλικίας 25, 54 και 57 χρόνων, για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 57χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα υπολείμματα κάνναβης, ενώ σε έρευνες στην οικία του και σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, πλησίον της οικίας του, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -1- μέτρου και -29- εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 54χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 25χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν αρμοδίως.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.