Κλειστή η Εγνατία από Βέροια προς Κοζάνη λόγω μεταφοράς ανεμογεννήτριας – Δείτε την ανακοίνωση της ΑστυνομίαςΑνακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού (υπολογίζεται από ώρα 8.15 περίπου έως ώρα 09.45 – 10.15 περίπου), τις εξής ημερομηνίες:

· Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021
· Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

2 σχόλια στο άρθρο “Κλειστή η Εγνατία από Βέροια προς Κοζάνη λόγω μεταφοράς ανεμογεννήτριας – Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας

  1. Λάθος ενημέρωση έχετε.. Ο δρόμος έκλεισε νωρίτερα. Ξεκίνησαν με την Ανατολή του ήλιου, συμφωνα με τους αστυνομικούς της Βέροιας και όλοι εμείς που θέλαμε να βγούμε Εγνατία για Δυτική Μακεδονία έπρεπε να μαυρίσουμε τα νύχια μας, φάγαμε άκυρο λοιπόν, και μας έστειλαν από τον παλιό. Τρέχα γύρευε τι γίνεται στον δρόμο. Ποιος ειναι αρμόδιος να του δωσω τα συγχαρητήριά μου για την κίνηση αυτή!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.