WATT+VOLT: Ανοίξαμε με full ενέργεια στην Κοζάνη! Τελέστηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος – Δείτε φωτογραφίες



Με ένα λαμπερό και γεμάτο από ενέργεια πάρτι, γιoρτάσαμε την Πέμπτη 21 Οκτώβρη τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της WATT+VOLT στην Κοζάνη, στην οδό Πλατεία Νίκης 4. Φυσικά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας!

Στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος, συνεχίζουμε τον μεγάλο μας διαγωνισμό και κληρώνουμε μοναδικά δώρα με κάθε νέα αίτηση WATT+VOLT δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διεκδικήσουν, μία σκούπα i-Robot Roomba e5, απλά με μια επίσκεψή τους στο κατάστημά μας και κάνοντας την αίτησή τους έως τις 07 Νοεμβρίου.

Οι εξειδικευμένοι WATT+VOLTers που βρίσκονται στο κατάστημα μας θα σας βοηθήσουν να μάθετε τα πάντα για τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που συμφέρουν το σπίτι και την επιχείρησή σας!

Ως WATT+VOLT επενδύουμε στη σχέση μας με τους καταναλωτές επεκτείνοντας διαρκώς τη φυσική μας παρουσία. Έτσι, νιώθουμε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων, το οποίο σήμερα αριθμεί 80 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 210.000 πελάτες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.