Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στην Καστοριά: Μόνο στρατός, σημαιοφόροι και παραστάτεςΗ πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τα δεδομένα για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Καστοριά, μετά από από του αντιπεριφερειάρχη. Σε αυτές θα συμμετάσχουν μόνο ο στρατός και εκπρόσωποι μαθητών.

Ειδικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σαββόπουλος Δημήτριος αποφάσισε να τροποποιήσει την απόφαση του τρόπου διεξαγωγής των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου ως προς το σκέλος της συμμετοχής μαθητών. Στις παρελάσεις για την πόλη της Καστοριάς και για την πόλη του Άργους Ορεστικού θα μετέχουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολικών μονάδων. Σε αυτές θα συμμετέχουν επίσης και ο στρατός.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη μετά την αποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης για τον κορονοϊό και με την σύμφωνη γνώμη της Δ/ντριας της Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Βασιλιάδου Όλγας και του Δ/ντη της Α΄Θμιας Εκπαίδευσης Ξανθόπουλου Αναστάσιου.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ανακοινωθεί η ματαίωση των παρελάσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δράμα, Καβάλα, Ροδόπη, Έβρο και Θεσσαλία.

Από το newsit.gr με πληροφορίες από alphafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.