Επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Έφη Κακαράντζουλα – Καταδικάστηκε σε 15 έτη κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας



Με 15 έτη κάθειρξη έπεσε η «αυλαία» της δίκης για την αποτρόπαιη επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η 36χρονη Εφη Κακαράντζουλα άκουσε την τελική κρίση των λαϊκών και τακτικών δικαστών, που αποφάσισαν να της επιβάλλουν 15 έτη κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και 6 μήνες φυλάκιση για την απείθεια που έδειξε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη της.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε από το δικαστήριο να μην αναγνωρίσει στην κατηγορούμενη το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου· αφού η σύννομη ζωή του υπαιτίου αποδεικνύεται πρωτίστως με την απουσία καταδικαστικών αποφάσεων από το ποινικό του μητρώο που είναι μαχητό τεκμήριο.

«Στην απολογία της είπε ότι παρακολουθούσε και τη Ιωάννα και τον Επαμεινώνδα. Αυτό το γεγονός φανερώνει ουσιαστική εκτροπή, δόλια και υπολογισμένη εκτέλεση του εγκληματικού της σχεδίου για να πραγματοποιήσει τον εκδικητικό της σκοπό όπως αποδείχθηκε» τόνισε ο εισαγγελέας και προσέθεσε: «Η συμπεριφορά της αυτή δεν συνιστά μεν ποινικώς αξιολογούμενη συμπεριφορά αλλά αναιρεί την έννοια του πρότερου σύννομη βίου» είπε ο εισαγγελέας.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.