Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Κοζάνης Βασίλη Μαμάτσιου για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.



Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες, τα μέλη της μεγάλης παράταξης της ΝΔ για τη μαζική τους συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Δεσμεύομαι ως νέος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Κοζάνης, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και συνθέτοντας προτάσεις, ιδέες και απόψεις, να δημιουργήσουμε μια ηχηρή φωνή για τον τόπο μας, τους συμπολίτες μας και την ενδυνάμωση της ΝΔ.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης και σε συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Λύσανδρο Μεταξά, η τοπική μας οργάνωση θα προωθήσει όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία η ίδια η κοινωνία αναδεικνύει καθημερινά, θέτοντας ξεκάθαρους στόχους για την επίλυσή τους.

Η δίκη σας εντολή, η δική σας εμπιστοσύνη, δύναμή μας και ευθύνη για το μέλλον.

Βασίλης Μαμάτσιος – Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Κοζάνης Βασίλη Μαμάτσιου για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

  1. …….θα προωθήσει όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία η ίδια η κοινωνία αναδεικνύει καθημερινά, θέτοντας ξεκάθαρους στόχους για την επίλυσή τους……

    Δηλαδή
    θα εργαστείτε συστηματικά για την εθνική και θρησκευτική αποστείρωση των Ελλήνων ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.