Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας για τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού και του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού ΕργαστηρίοΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει ότι από 1η Νοεμβρίου 2021 ξεκινάνε τα μαθήματα στις δομές της Πειραματικής Σχολής Κλασσικού Χορού και του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου για την περίοδο 2021-2022.

Αιτήσεις εγγραφής καθώς και πληροφορίες θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της έδρας στην οδό Περγάμου 80 (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Εορδαίας) στο τηλέφωνο 2463081232 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kede14@otenet.gr.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει ότι προτίθεται να δεχτεί αιτήσεις από επιχειρηματίες ώστε να διαφημιστούν στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας.

Οι διαστάσεις των διαφημίσεων και τα σημεία είναι τα εξής:

-Δεξιά και αριστερά 16 σημεία πάνω από τις κερκίδες με διαστάσεις 3μ επί 1,5μ.
-Στο κέντρο της πισίνας 8 σημεία με διαστάσεις 3μ επί 2μ.

Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για το κόστος παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΚΕΔΕ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2463081232.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.