Mega Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός για όλους τους μαθητές από τα Φροντιστήρια Εν-τάξη



Τα φροντιστήρια εν-τάξη με γνώμονα την εκπαιδευτική πρόοδο κάθε μαθητή διοργανώνουν έναν σπουδαίο διαγωνισμό για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου.

Την 15η Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, 130 τυχεροί θα κερδίσουν ένα βιβλίο ‘’ ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ‘’ της εταιρείας Orientum Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας !

Στο βιβλίο αυτό θα βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για κάθε πανεπιστημιακή σχολή(πρόγραμμα σπουδών, επαγγελματικές προοπτικές, βάσεις εισαγωγής).

Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό κάθε μαθητής θα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής μέχρι την 13η Νοεμβρίου. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές είτε φοιτούν σε ένα από τα φροντιστήριά μας είτε όχι .

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν έχει ΚΑΜΙΑ οικονομική υποχρέωση και ΚΑΜΙΑ δέσμευση εγγραφής στα φροντιστήριά μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού το οποίο μπορούν να πραγματοποιήσουν είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης σε ένα από τα 17 εκπαιδευτήριά μας. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται από τον Διευθυντή του φροντιστηρίου σε προσωπική συνάντηση με τον μαθητή και τον γονέα του.

Δήλωσε συμμετοχή

https://en-taksi.gr/frontistiria/pame-panepistimio/

Εκπαιδευτήρια «Εν Τάξη»
Σαρανταπόρου 12, 2ος όροφος, Κοζάνη
Τηλέφωνο : 2461026333
Email : kozani@en-taksi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.