Μετρημένα γκολ στην Κύπρο, σκοράρουν και οι δύο στην Πορτογαλία



Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το pamestoixima 

  1. Ανόρθωση – ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Για την 7η αγωνιστική του κυπριακού Πρωταθλήματος, η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την αήττητη ΑΕΚ Λάρνακας (4-2-0). Η «Κυρία» δυσκολεύεται να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Φλόρα Ταλίν για το Κόνφερενς Λιγκ, σε ματς που προηγήθηκε με σκορ 2-0. Έχει μόλις δύο νίκες στην εγχώρια Λίγκα (2-0-3) και ένα ματς λιγότερο, ενώ σε αγωνιστική πληγή εξελίσσεται η άμυνά της, καθώς έχει δεχθεί γκολ στα 11 από τα 12 επίσημα παιχνίδια της στη σεζόν. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ είναι η πιο σταθερή ομάδα στην Κύπρο και έχει σε φοβερή κατάσταση τον αρχηγό Τρισκόφσκι, ο οποίος μετράει, ήδη, 7 γκολ στο Πρωτάθλημα. ➥ Λογικό το σύνολο των 2-3 G, που καλύπτει αρκετά σκορ και ενδεχόμενα με απόδοση 1.98.

  1. Ζιλ Βιθέντε – Μπράγκα (21.00)

Για την 9η αγωνιστική της Primeira Liga, η Ζιλ Βιθέντε φιλοξενεί την Μπράγκα και θέλει να επανέλθει στις νίκες, σε επίπεδο Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά τις 15/8 (και την εκτός έδρας επικράτηση επί της Πορτιμονένσε με 1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευρωπαϊκή υποχρέωση (στις 21/10, επικρατώντας της Λουντογκόρετς με 1-0 στη Βουλγαρία για το Γιουρόπα Λιγκ), αλλά ο γνώριμος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλχάλ, φροντίζει να ανακατεύει, συχνά-πυκνά, την τράπουλα σε επίπεδο εντεκάδας. Η Μπράγκα διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο και έχει την παράδοση με το μέρος της, αν και οι γηπεδούχοι δεν παίζουν τόσο άσχημα όσο δείχνει το σερί των έξι αγώνων δίχως νίκη στη Λίγκα (0-3-3). ➥ Οι δύο ομάδες έχουν τους τρόπους να σκοράρουν και το G/G δείχνει μία πολύ καλή επιλογή με απόδοση 1.82.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.