Το 2ο τεύχος του μαθητικού περιοδικού του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης “Όνειρα Ψυχών” – Οι μαθητές εκφράζονται για την ελευθερίαΤο 2ο τεύχος του μαθητικού περιοδικού του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, τα «ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ», είναι γεγονός. Ένα τεύχος αφιερωμένο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μέσα από τη διαφορετική ματιά των μαθητών/-τριών μας.

Μέσα από τα κείμενά τους συζητούν για την εθνική, την κοινωνική ελευθερία, την ελευθερία σε καιρό πανδημίας, τα δικαιώματα των γυναικών… ακόμη και την ελευθερία των ζώων.

Σ’ αυτό το τεύχος συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες: Εύη Αργυροπούλου, Θοδωρής Βλάχος, Γλυκερία Γκρανοπούλου, Μαρία Δάλλα, Κατερίνα Ζαγορίτη, Γιώργος Κακουλίδης, Μαρίνα Καντζόγλου, Λίνα Καραδήμου, Αργύρης Καραθανάσης, Σαββίνα Κλημαντάκη, Πασχάλης Κολοβός, Ιωάννα Κοντού, Ελευθερία Κουρκούτα, Βερενίκη Κουταβά, Ειρήνη Κυρατζίδου, Ελευθερία Λίτσιου, Ευαγγελία Ειρήνη Λίτσιου, Θεοδώρα Λίτσιου, Έρη Μαμάτσιου, Αγνή Μέτσιου, Βασιλική Μούντζια, Αναστασία Νάνου, Ειρήνη Νάνου, Έρικα Παπαθανασίου, Γεωργία Πατρασκάκη, Γεωργία Στεφανίδου, Ελένη Τσουτζίδου. 

Ξεφυλλίστε online το δεύτερο τεύχος πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://online.fliphtml5.com/ihsth/wlzg/

Καλή αναγνωστική απόλαυση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.