Βίντεο: Αλλάζει όψη ο Ιππικός Όμιλος Κοζάνης – Εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στα Πετρανά



Νέα όψη αποκτά ο Ιππικός Όμιλος Κοζάνης, έπειτα από τις εργασίες αναβάθμισης της εικόνας και της λειτουργίας των εγκαταστάσεών του, στα Πετρανά Κοζάνης.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια της ΔΕΗ Α.Ε., στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής της επιχείρησης, και την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης. Στόχος η βελτίωση της εικόνας, αλλά κυρίως η αναβάθμιση της λειτουργικότητας του χώρου, που αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Κοζάνης.

Η παρέμβαση περιελάμβανε χωματουργικές εργασίες, καθώς και εκχέρσωση και αποκατάσταση μιας έκτασης μεγαλύτερης των 30 στρεμμάτων, με βασικό στόχο να γίνει λειτουργική και επισκέψιμη για το κοινό, υπό το πρίσμα της εξωστρέφειας του Ομίλου.

Στο βελτιωμένο χώρο βρέθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκο και υπηρεσιακά στελέχη. Το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του Ορυχείου Κεντρικού Πεδίου Ελευθερία Παπακώστα, ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κοζάνης Δημήτρης Γεωργάκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πετρανών Σάκης Αθανασίου, καθώς και τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Κοζάνης κ.κ. Βρίκος, Γάτας, Καβουρίδου, Μωϋσιάδης και Φασούλας.

Ο δήμαρχος Κοζάνης αλλά και ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κοζάνης, ευχαρίστησαν τη ΔΕΗ για την αγαστή συνεργασία και την αρωγή στη διαδικασία της υλοποίησης των εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ιππικός Όμιλος Κοζάνης αποτελεί μία μοναδική εγκατάσταση, σε επίπεδο φιλοξενίας ιπποειδών. Ο χώρος αποτελεί πρότυπο τόσο για την εκπαίδευση και τις επιδείξεις, όσο και για τις θεραπευτικές υπηρεσίες ιππασίας που προσφέρει σε άτομα με αναπηρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.