Συνάντηση του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση με το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”Με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”, είχε συνάντηση στο γραφείο του συλλόγου το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου ο βουλευτής της ΝΔ-ΠΕ Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Τα μέλη Δ.Σ. ενημέρωσαν τον βουλευτή για τις δράσεις του συλλόγου, με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως Γρεβενιώτης.

Ο κ. Πάτσης έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την “φυγή” των νέων από τα Γρεβενά, ενώ τόνισε πως πρέπει: “να αξιοποιηθεί ο απίστευτος πλούτος που διαθέτει, έτσι ώστε οι νέοι να έχουν κίνητρο παραμονής στην ευρύτερη περιοχή¨.

Τέλος, ο κ. Πάτσης ευχήθηκε στα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ καλή και δημιουργική θητεία, θερμά συγχαρητήρια, δύναμη και επιτυχίες.

“Βρισκόμαστε στο πλευρό σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία”.

O Πρόεδρος                   Ο Γ. Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος       Ντάγκας Νικόλαος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση με το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”

  1. Είπε:Πρέπει να αξιοποιηθεί ο απίστευτος πλούτος των Γρεβενών!!
    Και γιατί δεν τον αξιοποιείτε;
    Μάλλον για να ωριμάσει!!
    Βάλτε τον σε βαρέλια με τυρόγαλο,σε 3 μήνες τρώγετε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.