Τελευταία προθεσμία για την καταγραφή ελλείψεων και αναγκών σε ποτίστρες, πηγές και αγωγούς μεταφοράς νερού των Τοπικών Κοινοτήτων από την Π.Ε. Κοζάνης



Με επιστολή του μέσω e-mail στις 04-08-2021 προς τους Προέδρους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Κοζάνης ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης τους κοινοποίησε την επιστολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη με θέμα την «Καταγραφή ελλείψεων και αναγκών συντηρήσεων βασικών υποδομών, εκτατικής κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» και ζήτησε την αποστολή στο Γραφείο του αιτημάτων σχετικά με:

-υφιστάμενες ενεργές πηγές με ικανοποιητική ροή και ποτίστρες που χρήζουν συντήρησης
-κατασκευή νέων ποτιστρών, καλλιέργειας πηγών και αγωγών μεταφοράς νερού προς αυτές

Πολλοί ήταν οι Πρόεδροι που ανταποκρίθηκαν άμεσα αποστέλλοντας τα αιτήματά τους στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Ωστόσο κατανοώντας την δυσκολία χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ορισμένους Προέδρους οι οποίοι μάλλον δεν ενημερώθηκαν, παρατείνεται η δυνατότητα αποστολής αιτημάτων ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, Τ.Κ. 50131 έως τις 15/11/2021.

Να ενημερώσουμε ότι μέχρι σήμερα κατεγράφησαν 88 αιτήματα από τις επιστολές Δημάρχων και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι της Π.Ε. Κοζάνης να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους για να μπορέσουν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό το ευεργετικό πρόγραμμα που μετά το μεγάλο έργο «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Π.Ε. Κοζάνης», αναμένεται να προστεθεί ακόμα μια υποδομή βελτίωσης στις κτηνοτροφικές μονάδες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.