Επίθεση σκύλου σε ανήλικο παιδί στην Ακρινη Κοζάνης – Στο Νοσοκομείο Κοζάνης ο 7χρονοςΕπίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2021 7χρονο παιδί στην Ακρινή Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR το ανήλικο παιδί ήταν διερχόμενο με την μητέρα του, όπου απρόκλητα όπως αναφέρει η μητέρα του παιδιού, το σκυλί του επιτέθηκε και το δάγκωσε στον μηρό, με αποτέλεσμα να του προξενήσει τραύμα.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να του παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με τους γονείς του ανήλικου παιδιού και κατοίκους της Ακρινής, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα, ενώ όπως περιγράφουν οι ίδιοι το ζήτημα πλέον έχει ξεφύγει από την ανοχή των κατοίκων.

Περισσότερα από είκοσι μεγαλόσωμα σκυλιά υπάρχουν στο χωριό που είναι ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων, όπως οι ίδιοι περιγράφουν.

«Δεν μπορούμε να βγούμε από τις αυλές μας, ούτε να αφήσουμε τα παιδιά μας να παίξουν ξένοιαστα. Τα σκυλιά είναι επιθετικά και δεν μέριμνά κάνεις γι’αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενέργειες για την επίλυση του θέματος έχουν γίνει κατά διαστήματα και από τους κατοίκους και από την Τοπική Κοινότητα προς τον Δήμο, επισημαίνοντας το μέγεθος του προβλήματος.

Στο ανήλικο παιδί παρασχέθηκε η κατάλληλη ιατρική φροντίδα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο, ενώ οι γονείς επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα κατά παντός υπευθύνου.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Επίθεση σκύλου σε ανήλικο παιδί στην Ακρινη Κοζάνης – Στο Νοσοκομείο Κοζάνης ο 7χρονος

  1. Που είναι ο δήμαρχος και οι αρμόδιες υπηρεσίες..;; μόνο ψήφους ψάχνουν. Και οι δήθεν φιλόζωοι που είναι να τα μαζέψουν..

  2. Αν είναι δυνατόν έχουμε φτάσει στο σημείο τα αδέσποτα να είναι περισσότερα από τους ανθρώπους!! Φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου!!
    Το όλο θέμα με τα σκυλιά έχει φτάσει στο αμήν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.