Με μεγάλες αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ



Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ με 3 επιλογές για ποντάρισμα από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr

Πόνεσε η ισοφάριση της Αρσεναλ στο 5’ των καθυστερήσεων, στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα ενώ η Κρίσταλ Πάλας είχε φτάσει σε μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Ένα σημείο του 5.90 που δεν καταγράφεται στην κάβα, ενώ πιθανότατα οι περισσότεροι από αυτούς που πόνταραν να είχαν cashάρει το bet τους. Σημαντικό… εργαλείο το cash out, ειδικά σε τέτοιου είδους αποδόσεις

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα. Τι είναι η προπληρωμένη κάρτα Paysafe και γιατί είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος κατάθεσης στις στοιχηματικές; Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά.

Προγνωστικά Champions League
Ιντερ – Σερίφ Τίρασπολ

Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει η επίθεση των «Νερατζούρι» που έχει σιγήσει στα 2 πρώτα παιχνίδια παρότι στο Ιταλικό πρωτάθλημα πετάει… φωτιές.

Η Σερίφ Τίρασπολ εντυπωσιάζει και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις που φτάνουν το 17.00 αλλά οι ποιοτικές διαφορές είναι μεγάλες και κάποια στιγμή αυτό το σερί θα σταματήσει.

Σημαντική η απουσία του Αθανασιάδη στα γκολπόστ, η Ιντερ με Λαουτάρο και Τζέκο στην ενδεκάδα θεωρώ ότι θα σκοράρει πάνω από 2 φορές απόψε, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη (μόλις σε ένα από τα 9 τελευταία διατήρησε το μηδέν) και είναι αρκετά πιθανό η δίχως άγχος και φορμαρισμένη Σερίφ θα βρει φάσεις στην κόντρα επίθεση. Αλλωστε, κατόρθωσε να σκοράρει δύο φορές μέσα στο «Μπερναμπέου». Στο 2.87 το combo: 1+g/g.

Αγιαξ – Ντόρτμουντ

Σαφέστατα δυνατός εντός έδρας ο «Αίαντας» και με επίθεση που μπορεί να σκοράρει απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα, αλλά ταυτόχρονα με αμυντικές αδυναμίες και όχι στην ίδια κατάσταση που ήταν στην αρχή της σεζόν. Κάτι που φάνηκε και στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουτρέχτη όπου ηττήθηκε με 0-1.

Η Ντόρτμουντ είναι ένα κλικ ανώτερη και περειμέναμε ένα πιο ισορροπημένο σετ. Ο Χάαλαντ επέστρεψε… ζεστός και θα βρει αρκετές ευκαιρίες απόψε να σκοράρει. Το «διπλό» στο 2.90, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με το g/g λόγω των αμυντικών κενών που παρουσιάζουν οι «Βεστφαλοί».

Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ροντέο τα περισσότερα φετινά παιχνίδια της Μπεσίκτας, που σήμερα θα έχει διαθέσιμο τον πολύτιμο μέσο Πιάνιτς, ενώ η διακοπή βοήθησε στο να επιστρέψουν σημαντικά «γρανάζια» στην μεσοεπιθετική της γραμμή (Τσεζάλ, Λαρίν).

Βούτηρο στο… ψωμί της Σπόρτινγκ η οποία αρέσκεται να παίζει στην κόντρα επίθεση. 

Αμφότερες μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα αναζητήσουν το τρίποντο, κάτι που ενδέχεται να μας οδηγήσει σε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα. Το over στο 2.00, θα πάω ένα κλικ υψηλότερα στο over3.5 του 3.40.

*Στο Betmarket.gr μπορείτε να διαβάσετε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά όλων των σημερινών αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Betmarket Επιλογές:

Trixie Bet365:

19/10 – 19:45 – Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: over3.5 (3.40)

19/10 – 22:00 – Αγιαξ – Ντόρτμουντ: 2 (2.90) (Π.Π)

19/10 – 22:00 – Ιντερ – Σερίφ Τίρασπόλ: 1 + g/g (2.87) μέσω φτιάξε αγοράς

Με 7 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.