Τρία μετάλλια ο απολογισμός της συμμετοχής των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Podgorica open G1 international taekwondo championship



Σε ακόμα μια διεθνή διοργάνωση έδωσαν το παρόν οι τέσσερεις πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Η τρίτη κατά σειρά μέσα σε 45 ημέρες, από αρχές Σεπτεμβρίου που ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία τους αγωνιστικά, ενόψει των επικείμενων εθνικών υποχρεώσεων τους.

    Ο λόγος για τους αθλητές μας που έλαβαν μέρος στο διεθνές πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό στην Podgorica του Μαυροβουνίου στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021, μια διοργάνωση που ξεπέρασε τους πεντακόσιους αθλητές από διάφορες χώρες, όπως Βραζιλία, Καναδά, Αίγυπτο, Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία, Σουηδία, Τουρκία, Κροατία, Σερβία, Ουγγαρία και πολλές άλλες.

    Τρία μετάλλια ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής των πρωταθλητών μας και μια τονωτική ψυχολογική ένεση πριν από τα πανελλήνια πρωταθλήματα που έχει προκηρύξει η ελληνική Ομοσπονδία του Ολυμπιακού Ταεκβοντό. 

ΧΡΥΣΌ  ΜΕΤΆΛΛΙΟ  για τον πρωταθλητή Ευρώπης στην κατηγορία των +78 kg εφήβων, Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου 

 ΧΡΥΣΌ  ΜΕΤΆΛΛΙΟ  για τον πρωταθλητή Ελλάδος Πέτρο Δοκό του Δημητρίου

 ΑΡΓΥΡΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ !!! Για τον πρωταθλητή Ελλάδος Κωνσταντίνο Σολακίδη του Χρήστου

 Στην πέμπτη θέση έμεινε ο αθλητής μας και αργυρός παγκόσμιος Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου, μετά από ήττα που υπέστη από τον Τούρκο πρωταθλητή και δυστυχώς δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια και να πάρει τους βαθμούς για το παγκόσμιο RANKING από την συγκεκριμένη διοργάνωση.

 Το Δ.Σ. και οι Προπονητές του Συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους καθώς και την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, Διεθνή Διαιτητή που βρίσκεται συνεχώς καλεσμένη σε διεθνή πρωταθλήματα και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον γονέα Σολακίδη Χρήστο που συνόδευσε την Ομάδα.

 Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΕΛ.ΠΕ , Ελληνικά πετρέλαια που στηρίζει τις προσπάθειες του Αργυρού παγκόσμιου πρωταθλητή μας Απόστολου Τεληκωστόγλου στον Δρόμο για το ΠΑΡΊΣΙ 2024.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.