Την καταγραφή κτιρίων στους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς αξιοποίηση ζήτησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης



Την καταγραφή των ανενεργών κτιρίων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των Δήμων ζήτησε από όλους τους Δήμαρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, με σκοπό τη δημιουργία ενός μητρώου διαθέσιμων κτιρίων προς αξιοποίηση για επενδύσεις δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα.

Επιπλέον η καταγραφή θα δώσει τη δυνατότητα της πολεοδομικής τους τακτοποίησης αλλά και της ενεργειακής τους αναβάθμισης με ευνοϊκούς όρους μέσα από την ενεργειακή κοινότητα που από κοινού έχει συσταθεί.

Η βελτιστοποίηση του επενδυτικού κλίματος, η εξοικονόμηση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων, αλλά και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες αποτελούν προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Την καταγραφή κτιρίων στους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς αξιοποίηση ζήτησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης

  1. Ελεος!!( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Γεμισε η πολη της Κοζανης απο κλειστα καταστηματα με αραχνιασμενες τζαμαριες,σαν προπολεμικες με μισοσκισμενες και κιτρισμενες αφισες και πινακιδες που γραφουν: πωλειται και ενοικιαζεται και θα καταγραφουν παλαιοκτισματα,ντουβαρια λασποφτιαγμενα πριν την 11 οκτωβριου 1912-13για να αξιοποιηθουν για επενδυσεις δημοσιου και ιδιωτικου χαρακτηρα!!
    Και με την καταγραφη θα εχουμε και ενεργειακη αναβαθμιση!!
    Η θερμοκρασια εξω ειναι 3 βαθμους,υπαρχουν καινουρια σπιτια με ελλειψη τηλεθερμανσης και θα καταγραφουν τα παλαιοντουβαρα,τα ετοιμορροπα για οικονομικες επενδυσεις!!
    Τωρα να πεις καμια κουβεντα ,να κανεις τον ανηξερο,να βγεις στο μπαλκονι και να φωναξεις: ελεος πια!φτανει ,οχι αλλες επενδυσεις,χορτασαμε ,φλουμώσαμε με τις υπαρχουσες!!
    Αφου φτιαξετε το μητρωο και τα καταγραψετε ολα τα κουρκουλουκια,το ενα να το γεμισετε με δικαιη αναπτυξη και πρασινα αλογα,το αλλο με δικαια μεταβαση στην πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα και ενα τριτο να το γεμισετε με μπολικη και χορταστικη εξωστρεφεια,αποτελεσμα μηδενικης αναπτυξης!!
    Και ενα τεταρο κτιριο,με ξεχαρβαλωμενα πορτοπαραθυρα να το γεμισετε με αυξησεις ηλεκτρικου ρευματος,πετρελαιου,αυξησεις φυσικου αεριου και αυξησεις προιοντων!!
    Την υποκρισια και τα κουφια λογια σας ποιος θα καταγραψει και που θα βρει χωρο να τα αποθηκευσει;
    Καταλαβα!!μελετες επι μελετων,σχεδιασμοι,εγκρισεις σχεδιασμων καταγραφης,σίγουρα ολα αυτα θα γίνουν χωρις χρηματα η οχι;
    Με χρηματα θα γινουν και αφου τελειωσει η καταγραφη των κτιριων των απονεκρωμενων απο περασμενους αιωνες,θα αρχισει η καταγραφη των κλειστων καταστηματων που κτισθηκαν τα τελευταια χρονια,ετσι κι αλλιως ανενεργά καταντησαν σαν τα ανενεργα ηφαιστεια του σαν πάλμας,διπλα στον Πορθμό του Μαγγελανου,μια απονεκρωμενη πολη με ανενεργα κτιρια και ανενεργους ανθρωπους!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.