Π.Ε. Κοζάνης: Προμήθεια drone για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πολιτικής ΠροστασίαςΈνα drone προμηθεύτηκε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κοζάνης  για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών όπως:

 • δασικές και αστικές πυρκαγιές
 • έντονα πλημμυρικά φαινόμενα
 • έρευνες εντοπισμού αγνοούμενων ατόμων
 • επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης
 • επιτήρηση σε περιοχές ενδιαφέροντος
 • ασκήσεις ετοιμότητας κ.τ.λ.

Οι πληροφορίες που μπορεί να δώσει ο ιπτάμενος εξερευνητής (drone) μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες κυρίως για τον τόπο και τον τρόπο παρέμβασης κερδίζοντας σημαντικό χρόνο στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση και καταστολή των φαινομένων.

Εξυπακούεται ότι το drone θα είναι διαθέσιμο και προς τους βασικούς πυλώνες του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Πυροσβεστική, Αστυνομία και Στρατός) οποτεδήποτε το χρειαστούν.

Σχετικές πληροφορίες δίνονται από Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Πρόδρομο Ασλανίδη (24613-51268)

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π.Ε. Κοζάνης: Προμήθεια drone για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας

 1. Τα παιδία παίζει...

  - Edit

  Απαντήστε

  Με παιχνίδια απ το τζάμπο καταστολή πυρκαγιών,πλημμυρών!
  Θα δει το drone την φουρτούνα που ερχεται και την πυρκαγιά απο αερα 9 μποφορ θα επικοινωνήσει με τα κεντρικά,αιντε βρε παλίμπαιδες,τα drone σας μαραναν!!
  Και αν γίνουν νύχτα τα ακραία φαινόμενα θα περιμένουμε να ξημερώσει,φτιάξτε κανενα αντιπλημμυρικό και αντιπυρικό εργο και αφήστε τα κουβαδάκια και τα κουρσάκια,σαν τα παιδιά στην άμμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.