Τα 109α «Ελευθέριά» της γιόρτασε σήμερα η πόλη των Γρεβενών



Με τη συμμετοχή πολιτών και φορέων και έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό, οι οποίες κορυφώθηκαν με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού που βρίσκεται στην ομώνυμη Κεντρική Πλατεία.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ.Σταύρου Καλαφάτη, του Δημάρχου κ.Γιώργου Δασταμάνη, του Βουλευτή κ.Ανδρέα Πάτση και του Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωάννη Γιάτσιου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών κα Σοφία Ελευθεριάδου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις σημερινές λαμπρές εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών συμμετείχε η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας», την οποία ευχαρίστησε θερμά ο κ.Δασταμάνης για την τιμητική της παρουσία στον τόπο μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.