«Το Μουσείο πάει Σχολείο»: Συνεχίζεται η έκθεση κειμηλίων του Πολεμικού Μουσείου στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης ΚοζάνηςΣυνεχίζεται η έκθεση επιλεγμένων κειμηλίων του Πολεμικού Μουσείου, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2021.

Οι ώρες κατά τις οποίες οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση είναι 18:00-20:00. Τις πρωινές ώρες η έκθεση θα φιλοξενεί μαθητές από σχολικές μονάδες.

Σημειώνεται, ότι στην έκθεση θα υπάρχει ξενάγηση ανά τριάντα λεπτά, από τον μεταδιδακτορικό ερευνητή Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργο Αλευρά.

Υπενθυμίζεται, ότι με την συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης και στο πλαίσιο διατήρησης της ιστορικής εθνικής μνήμης, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας υλοποιεί τη δράση με τίτλο «Το Μουσείο Πάει Σχολείο», υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τη συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και υπεύθυνο φορέα οργάνωσης-υλοποίησης το Πολεμικό Μουσείο.

Για την είσοδο στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.