Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: “Ψυχική Υγεία για όλους στον καιρό της πανδημίας” από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κοζάνης Γρεβενών



Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου, έρχεται φέτος σε μια στιγμή που η καθημερινή μας ζωή έχει αλλάξει σημαντικά ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19.

Η επένδυση σε προγράμματα ψυχικής υγείας που θα παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους χρήστες και μια πιο προσιτή υγειονομική περίθαλψη, είναι πλέον πιο σημαντική από ποτέ. Άλλωστε και ο στόχος της εκστρατείας της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας φέτος είναι η αύξηση των επενδύσεων στην ψυχική υγεία.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Νομών Κοζάνης – Γρεβενών και τα προγράμματα Υπηρεσίες Κατ’οίκον Νοσηλείας και Παιδοψυχιατρικές Υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες που προκύπτουν, συνετέλεσαν στην προάσπιση της ψυχικής υγείας με την εθελοντική τους δράση μέσω της τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 και όντας στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη με κάθε δυνατό μέσο (τηλεφωνικές συνεδρίες, τηλεδιασκέψεις).

Επίσης, το τελευταίο διάστημα παρέχεται και ψυχοκοινωνική υποστήριξη στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας σε συνεργασία με φορείς της ομοσπονδίας ΑΡΓΩ.

Στα πλαίσια των ανωτέρω, διοργανώνεται διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: “ Ψυχική Υγεία για όλους στον καιρό της πανδημίας”, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Σύνδεσμος παρακολούθησης μέσω zoom:
https://us02web.zoom.us/j/85992757146?pwd=dk5wVU52WXA3amxIcWJxWUNjOG0zZz09

Meeting ID: 859 9275 7146
Passcode: 943051

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.