Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά το ηχητικό με την κλήση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία



Οργή έχει προκαλέσει το συγκλονιστικό ηχητικό που εξασφάλισε αποκλειστικά o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης «Το Βήμα» και «Τα Νέα», για το ρεσιτάλ υποκριτικής από πλευράς του 33χρονου πιλότου, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σε ένα κακό ρεσιτάλ υποκριτικής επιδόθηκε ο 33χρονος πιλότος, όπως φάνηκε από το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή LIVE NEWS. Μετά την δολοφονία της Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος

Αρχικά, το ηχητικό παρέπεμπε σε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ενδεχομένως να έχει πάθει εγκεφαλικό, και η αστυνομικός που ήταν στη γραμμή, αντιμετώπισε έχοντας κατά νου αυτή την θεωρία.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ήταν εκείνος που εξασφάλισε το συγκλονιστικό ηχητικό ανέφερε στην εκπομπή LIVE NEWS:

«Ο 33χρονος μετά την δολοφονία, φτιάχνει το σκηνικό που παραπέμπει σε ληστεία, συγκριτικά με μία ληστεία που είχε γίνει παλαιότερα. Έπειτα, κρεμάει τον σκύλο του στο κλιμακοστάσιο. Ο ίδιος στην ομολογία του παραδέχθηκε πως έστησε το σκηνικό για να μπερδέψει τις αρχές».

Όταν ήδη είχε στήσει το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας, πήρε τηλέφωνο στο 100 προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, και προβαίνοντας σε ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.Αυτό που έκανε τις Αρχές να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά, ήταν ότι το κινητό του βρέθηκε δίπλα του, και ενώ ο ίδιος ήταν δεμένος με ταινία.

Το τηλεφώνημα του 33χρονου αναλύθηκε σε δύο φάσεις: στην πρώτη, που ο πιλότος βγάζει κάποια μουγκρητά, με την αστυνομικό να μην μπορεί να καταλάβει τί λέει, και στην δεύτερη φάση, που ενώ ο 33χονος καταλαβαίνει πως δε θα βγει άκρη με αυτή τη μέθοδο, αλλάζει ρότα, και αρχίζει και μιλά, καταφέρνοντας να πει την διεύθυνση.

 

Από το megatv.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.