ΑΕΠ Κοζάνης: «Με μεγάλη περιέργεια αλλά και απογοήτευση παρακολουθούμε τη στάση αναμονής των κυβερνητικών Βουλευτών της περιοχής μας»Με μεγάλη περιέργεια αλλά και απογοήτευση, παρακολουθεί η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ευρείας περιφέρειας μας, τη στάση αναμονής των κυβερνητικών Βουλευτών της περιοχής μας.

Την ώρα που επικρατεί το απόλυτο χάος στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου και η μοναδική επαγγελματική ομαδα της Δυτικής Μακεδονίας μάχεται να δικαιωθεί, ούτε μια φωνή παρέμβασης για το δίκαιο αίτημα μας από το πολιτικό σύστημα της περιοχης μας.

Eπανάσταση με παρεμβάσεις από την συμπαθέστατη Κρήτη και τελικά 5 ομάδες στη Superleague 2, φωνές από την όμορφη Ρόδο και δικαίωση, δυναμικές κραυγές και παρεμβάσεις από την Καβάλα και τη Δράμα και δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία, παρεμβάσεις και από Ζάκυνθο και επιμήκυνση προθεσμιών για αδειοδότηση. Απόλλων Πόντου, Ασπρόπυργος και Αστέρας Βλαχιώτη συμμετέχουν στην κατηγορία, παρότι βρίσκονται στην ίδια ακριβώς μοίρα με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Και δεν αναφερόμαστε στην επίθεση του ΠΑΟΚ στην κυβέρνηση, αφού το μέγεθος του είναι τεράστιο.

Ούτε μια θέση, επίσημα από έναν βουλευτή της περιοχής μας που να εξηγεί τα θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας, σαν να μην θέλουν καν την παρουσία μας.

Πάνω από 50 άτομα εργοδότουνται από την ΑΕΠ, πολλές οικογένειες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες για το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια της ομάδας μας και το όνομα της περιοχής ακούγεται παντού.

Ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, βενζινάδικα και πολλές άλλες δραστηριότητες επαγγελματικές θα αναζωογωνηθούν από την παρουσία της ομάδας στη Σουπερ Λιγκ 2, αλλά το αυτί κανενός δεν ιδρώνει…

Φυσικό θα είναι πολύ σύντομα να απογοητευτούν και οι λίγοι ρομαντικοί που αφιερώνουν το χρόνο τους και τα χρήματα τους και θα αποχωρήσουν.

Ίσως βέβαια αυτό να θέλουν οι όποιοι υπεύθυνοι…

Γιατί να ξυπνήσουν από τον ύπνο του Δικαίου;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.