Διαφορετική Εθνική Ελλάδος με «μπόλικη» επίθεση



Εθνικές σε πρώτο πλάνο και σήμερα, με τη συμμετοχή και της δικής μας ομάδας και στο BetMarket.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού..

Το ματς της Εθνικής Ελλάδος στη Γεωργία είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Σανιόλ μπορεί να μην το δείχνει από τη βαθμολογική της θέση, αλλά έχει κάνει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια στην προκριματική φάση. Τώρα θα έχει πίσω και τον παιχταρά Κβαρατσκέλια, που από μόνος του μπορεί να κάνει άνω κάτω οποιαδήποτε άμυνα.

Στο δικό μας στρατόπεδο το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό είναι το νούμερο ένα θετικό. Προσωπικά θα μείνω και στην καλή επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Πριν περίπου δύο χρόνια είχα σταθεί ιδιαίτερα στο εκτελεστικό πρόβλημα που έχει η Εθνική ομάδα. Είχα γράψει μάλιστα χαρακτηριστικά πως στερείται λύσεων και μακάρι να αποδειχτούν ως τέτοιες στο μέλλον οι νέοι Δουβίκας και Τζόλης.

Σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή που αυτό συνέβη. Ο Τζόλης έχει κάνει το βήμα και παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο Δουβίκας είναι βασικός επιθετικός στην εξαιρετική φέτος Ουτρέχτη. Με τον αρχηγό και επίσης σε πολύ καλή κατάσταση φέτος Μπακασέτα, τον ανεβασμένο Μασούρα επίσης μεσοεπιθετικά και τον ακόμη πιο βελτιωμένο Τσιμίκα να… σερβίρει από αριστερά, δίνω καλές τύχες στην Ελλάδα επιθετικά.

Το να βάλει δύο γκολ η Εθνική μας βρίσκεται σε τιμές λίγο κάτω από τις 3 μονάδες. Κάπου εκεί παίζει και το Over, που με όσα ανέφερα πιο πάνω αλλά και τον Κβαρατσκέλια στην επίθεση των Γεωργιανών, θεωρώ επίσης πως έχει Value. Μου κάνει εντύπωση και το 5.25 του Pamestoixima στο Anytime σκόρερ του Κβαρατσκέλια. Αρκετά υψηλή τιμή. Από τους δικούς μας, είναι πολύ οι υποψήφιοι. Και Δουβίκας και Μασούρας και Μπακασέτας μπορούν να σκοράρουν και με τέτοιο… μοίρασμα, χάνεται η αξία.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σωστά έχει βρεθεί χαμηλά το Over στο Λουξεμβούρβο-Σερβία. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 4/9, είχα προτείνει το over 3 σε τιμές κοντά στο 2.10. Είχε λήξει με 4-1 τότε και δεν είμαι αρνητικός στη σκέψη παρόμοιου πονταρίσματος σήμερα. Το Λουξεμβούργο έχει βγάλει μια αρκετά καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, παίζει στρωτό και καλό ποδόσφαιρο και μετρά σερί over. Δεν είναι τυχαίο πως σκόραρε και στο ματς απέναντι στην Πορτογαλία του Σάντος! Και ξέρουμε όλοι πόσο καλές αμυντικά είναι οι ομάδες του Φερνάντο Σάντος.

Επιπρόσθετα το ματς μπορεί να μας δώσει το over 9,5 κόρνερ κοντά στον διπλασιασμό. Αμφότερες έχουν παιχνίδια με αρκετά κόρνερ στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ όπως έγραψα και πιο πάνω θεωρώ πως θα δούμε ματς με καλό ρυθμό και φάσεις. Διόλου άσχημη εναλλακτική και τα Over 8,5 σουτ στην εστία σε παρόμοιες τιμές.

Προγνωστικά στοιχήματος Μικρές κατηγορίες Αγγλίας

Λίγα έως ελάχιστα πράγματα στα παιχνίδια των Αγγλικών κατηγοριών. Μόλις ένα over κρατάω, στο Ολτρινχαμ-Μέιντενχεντ. Από τρία σερί over 3,5 η γηπεδούχος που σκοράρει με μεγάλη άνεση, σε προσπάθεια να σπάσει το κακό σερί η φιλοξενούμενη.

Ρίξτε μια ματιά και στο θέμα που φτιάξαμε στο BetMarket για δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της Μπόστον που τέθηκαν εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας λόγω εμπλοκής τους σε στοιχήματα. Αυτόματα ο άσος της Γκέιτσχεντ αποκτά προβάδισμα, κόντρα σε μια αντίπαλο με σημαντικές απουσίες.

Μιας και έριξα μια ματιά στις ειδήσεις στην 6η κατηγορία της Αγγλίας, να σημειώσω πως η Μπιλερικέι στον Νότο και η Τέλφορντ στον Βορρά θα έχουν νέο προπονητή σήμερα. Αμφότερες παίζουν εκτός έδρας και πληρώνουν αρκετά καλά για πιθανή έκπληξη.

To παιχνίδι μου

Δυάδα στη Stoiximan.gr

9/10 –19:00 Γεωργία-Ελλάδα  Over 2,5 (2.90)

9/10 –21:45 Λουξεμβούργο-Σερβία Οver 8,5 τελικές στην εστία (1.87)

Στη δυάδα απόδοσης 5.37 ποντάρισμα 6.5 μονάδες

 

Δυάδα στη Betshop

9/10 –19:00 Γεωργία-Ελλάδα  Over 1,5 Ελλάδα (2.88)

9/10 –21:45 Λουξεμβούργο-Σερβία Οver 9,5 κόρνερ (2.04)

Στη δυάδα απόδοσης 5.88 ποντάρισμα 6 μονάδες

 

Δυάδα στη Winmasters

9/10 –17:00 Γκέιτσχεντ-Μπόστον 1 (2.22)

9/10 –17:00 Ολντρινχαμ-Μέιντενχεντ Over 2,5  (1.91)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4.25 ποντάρισμα 8,3 μονάδες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.