Ομόφωνα δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη Νίκου Παλαιοκώστα



Ομόφωνα δεκτή έκανε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης την αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Παλαιοκώστα, του γνωστού βαρυποινίτη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, εκτίοντας την ποινή των ισοβίων.

Αυτή τη φορά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έλαβε υπόψη, τόσο τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 61χρονος Νίκος Παλαιοκώστας όσο και την καλή διαγωγή που επέδειξε μέσα στη φυλακή και έτσι πήρε την απόφαση αυτή, με τον όρο να εκτίσει στο σπίτι του στα Τρίκαλα το υπόλοιπο της ποινής και να βγαίνει απ’ αυτό δύο φορές την εβδομάδα.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας είχε γεννηθεί το 1960 στο Μοσχόφυτο Τρικάλων και μαζί με τον αδερφό του, έκαναν ληστείες τραπεζών, με πιο γνωστή αυτή του υποκαταστήματος της Εθνικής στην Καλαμπάκα, τον Ιούνιο του 1992, όπου απέσπασαν 125 εκ. δραχμές. Μάλιστα οι ποινές που του είχαν επιβληθεί, για τη σωρεία των αδικημάτων έφθασαν συνολικά τα 197 χρόνια και τους 376 μήνες.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.