Υπογραφή σύμβασης για το έργο εργασιών ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας



Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 74.400,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 46.736,62 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης, ο οποίος αναπληρώνει τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά που έχει μεταβεί στην Αθήνα, και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & Σια Ο.Ε.».

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, με τοπικές επεμβάσεις συντήρησης σε σημεία με προφανείς αστοχίες, έλεγχο των υψομέτρων για την απορροή των όμβριων υδάτων, συγκολλητική επάλειψη και τελική ασφαλτική στρώση. Τέλος θα γίνει διαγράμμιση ενός γηπέδου χειροσφαίρισης (handball), ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης (basketball) και δύο γηπέδων πετοσφαίρισης (volleyball). Θα αντικατασταθεί δε ο αθλητικός εξοπλισμός (εστίες ποδοσφαίρου 5Χ5, Ιστοί πετοσφαίρισης και μπασκέτες) στο 3ο ΓΕΛ και στο 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε εξήντα (60) ημέρες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ Σχολείων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.