Με την απόδοση της Σάντερλαντ και τη σοβαρότητα της Κορίνθιανς



Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το live interwetten καζινο!

  1. Λίνκολν – Σάντερλαντ (21:00)

Μεταφερόμαστε με Λιγκ Τρόφι και την αναμέτρηση Λίνκολν – Σάντερλαντ. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίζονται στην Α’ Αγγλίας, χωρίς όμως να έχουν συναντηθεί ακόμη. Η γηπεδούχος πήρε το 2-2 το Σάββατο με την Πλίμουθ, ωστόσο αυτό που δεν άρεσε ήταν πως για 2η σερί φορά δέχθηκε από 2 γκολ. Στη διοργάνωση μετράει ήδη 2 νίκες και είναι κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ. Η Σάντερλαντ υπέπεσε σε «βαριά» ήττα 4-0 στην έδρα της Πόρτσμουθ. Είναι πάντως ομάδα με πληρότητα σε όλες τις γραμμές και θα ψάξει να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. ➥Η αντίδραση και η ενδεχόμενη νίκη της, βρίσκεται σε απόδοση 2.50.

  1. Κορίνθιανς – Μπαΐα (6/10 03:30)

Έναρξη της εμβόλιμης (24ης αγωνιστικής) στην Α’ Βραζιλίας. Η Κορίνθιανς περιμένει στο «σπίτι» της την Μπαΐα και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω τις πολλές ισοπαλίες (4/5) και να επιστρέψει στον δρόμο των νικών. Βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη τετράδα, αν και το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο. Η Μπαΐα πορεύεται δίχως νίκη στα 7 τελευταία ματς (0-2-5). Υπάρχει μία νευρικότητα στο κλαμπ τις τελευταίες μέρες, ελέω καθυστερήσεων στην καταβολή των μισθών. Λογικά με αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι και έναν κλασικό επιθετικό. ➥ Η γηπεδούχος δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να φτάσει στην επικράτηση, με τον «άσο» να προσφέρεται στο 1.70.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας στο Foxbet.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.