Με επιτυχία η 5η Γιορτή Μελιού στην Κοζάνη: Μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός και δεκάδες υποπροϊόντα μελιού από τοπικούς παραγωγούς



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Γιορτή Μελιού στην Κοζάνη, που διοργανώθηκε από το Δήμο Κοζάνης, το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κοζάνης, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Πλήθος επισκεπτών βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για να γευτούν το υψηλής ποιότητας, θαυμάσιας γεύσης και εξαιρετικού αρώματος μέλι που παράγεται στον τόπο μας, καθώς και άλλα προϊόντα μέλισσας, από τοπικούς παραγωγούς.

Μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη, ρακόμελο, οινόμελο, κηραλοιφές, σαπούνια και δεκάδες άλλα προϊόντα με κύριο συστατικό το μέλι παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της γιορτής, με έκδηλη την ικανοποίηση των καταναλωτών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εκθέτες – παραγωγοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ή είχαν υποβληθεί σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού εντός της εβδομάδας, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με επιτυχία η 5η Γιορτή Μελιού στην Κοζάνη: Μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός και δεκάδες υποπροϊόντα μελιού από τοπικούς παραγωγούς

  1. Πολύ καλή εκδήλωση και σωστή τιμή ,στα 8€. , απο τους περισσότερους παραγωγούς
    Αρκετά καλή ποιότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.