Ο Χάρης Κουζιάκης είναι ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης στις επόμενες εκλογές


 

Ο Χάρης Κουζιάκης είναι από σήμερα ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις και υποψήφιος Δήμαρχος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την ανάδειξη του Προεδρείου και συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Νούλας Τουμπουλίδου, η οποία εκπροσώπησε και τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.

Να σημειωθεί πως στην διαδικασία κλήθηκαν όλοι οι επικεφαλής των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδης. Ακολούθησε ο απολογισμός από την συντονίστρια Ελένη Τασοπούλου.

Από το xronos-kozanis.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Χάρης Κουζιάκης είναι ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης στις επόμενες εκλογές

  1. Καλή επιτυχία να κοιτάξεις να είσαι δίπλα στον πολίτη και πάνω από τα προβλήματα του δήμου
    Όχι σαν τον Τωρινό τον ανίκανο μαζί με τα δύο συναιτεράκια του

  2. Συγχαρητήρια στον κ. Κουζιάκη. Χαίρομαι που επιτέλους ένας τοπικός παράγοντας είναι σθεναρά υπερ της απολιγνιτοποίησης χωρίς να φοβάται λαϊκισμούς και κροκοδείλια δάκρυα των λιγνιτάκηδων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.