Κοζάνη: «Η αγορά ΓιορτάΖΕΙ την 1η Τρίτη του Οκτώβρη» – Δράση του Εμπορικού Συλλόγου με αφορμή την αναβολή του νιάημερου για άλλη μία χρονιά


 

Στην προσπάθεια τόνωσης της αγοράς και εξαιτίας της αναβολής του πανηγυριού για άλλη μία χρονιά, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης πήραμε την πρωτοβουλία για την 1η Τρίτη του Οκτωβρίου, που παραδοσιακά είναι η τελευταία ημέρα του πανηγυριού, να δώσουμε το έναυσμα στον κόσμο να βγει στην αγορά κάνοντας για αυτή την ημέρα ειδικές τιμές και προσφορές!!

Η πρότασή μας υποστηρίζεται από τον Δήμο Κοζάνης και το επιμελητήριο. Θεωρούμε πως θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα και μια καλύτερη ψυχολογία ώστε να βγει ο κόσμος στην αγορά, να κάνει τη βόλτα του και να κερδίσει κάνοντας τις αγορές του!

Στους κεντρικούς δρόμους της αγοράς θα υπάρχουν εναλλακτικά DJ που θα παίζει μουσική, catering με βασικό κέρασμα χαλβά και σε άλλο σημείο catering με ζεστό κρασάκι!

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συναδέλφους καλή προετοιμασία και καλές δουλειές και σε όλο τον κόσμο καλές αγορές με θετική σκέψη και ψυχολογία αλλά και πάντα τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.