Για 7η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε η κοινωνική δράση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης για τα παιδιά του δεκαετιανού



Απόγευμα Τετάρτης 29/9/21 και για 7η συνεχή χρονιά ολοκληρώσαμε την κοινωνική μας δράση με επίδοση γραφικής ύλης, για τη νέα σχολική περίοδο, στα παιδιά του δεκαετιανού.

Αυτή τη φορά όμως εκτός από τα γραφικά προσφέρθηκαν και δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας, στις οικογένειες τους.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές αυτής μας της προσπάθειας που είναι:

  • Όσοι στις προβολές του θερινού σινεμά, ενίσχυσαν το κοινωνικό μας παντοπωλείο με τρόφιμα μακράς διάρκειας και γραφική ύλη.
  • Τα παιδιά του παιδικού Σταθμού «Λιλιπούπολη» που πρόσφεραν κατά την καλοκαιρινή τους επίσκεψη στην αυλή μας, το ποσό των 400 ευρώ που συγκέντρωσαν για την υποστήριξη των κοινωνικών μας δράσεων.
  • Τα Βιβλιοπωλεία της πόλης Δημήτρη Αθανασιάδη, τα καταστήματα «Public»  και «Κ. & Χ. Χαραλαμπίδη» στη μνήμη του εκλιπόντος Θόδωρου Χαραλαμπίδη, βασικού μας υποστηρικτή από τα πρώτα χρόνια αυτής μας της δράσης.
  • Τα τυροκομικά προϊόντα Βελβεντού του Κωνσταντίνου Φκιαρά, τα κοτόπουλα «ΠΙΝΔΟΣ», τα ψυγεία Αφών Καραστέργιου, τη Βιοτεχνία πλαστικών ειδών και εμπορίας ειδών οικιακής χρήσης του Νικολάου Πούπτη, τα αυγά Τσιφτσή, το Σούπερ Μάρκετ «ΦΙΛΟΣ» και το Αρτοποιείο Γιάννη Σιδέρη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μονή Αναλήψεως που πάντα, πρώτη ανοίγει την πόρτα σε όλες τις κοινωνικές μας δράσεις.

Καλή Χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά του δεκαετιανού και στα παιδιά όλου του κόσμου.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.