Συνελήφθη 40χρονη στην Πτολεμαΐδα και 41χρονος στα Γρεβενά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 25-09-2021 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, 40χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν -11,5- γραμμάρια κάνναβης, ένα φιαλίδιο που περιείχε 100 ml μεθαδόνη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθη την 24-09-2021 το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 41χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, πραγματοποίησαν σε περιοχή των Γρεβενών, έλεγχο σε 41χρονο ημεδαπό, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους -25,7- γραμμαρίων και ένα πλαστικό κυτίο, περιέχων ηρωίνη, συνολικού βάρους -10,7- γραμμαρίων. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.