Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή στην οδό 11ης Οκτωβρίου – Δείτε φωτογραφίες



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου 2021 στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ΙΧ αυτοκίνητο που διέσχιζε τη διασταύρωση των οδών 11ης Οκτωβρίου με Αριστοτέλους συγκρούστηκε με μηχανή που κινούνταν στην οδό 11ης Οκτωβρίου.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκε η συνεπιβάτης της μηχανής και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η ορατότητα της οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου ήταν περιορισμένη λόγω σταθμευμένου αυτοκινήτου στην οδό 11ης Οκτωβρίου.

Στο σημείο παραβρέθηκε και η Τροχαία Κοζάνης για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημείο:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή στην οδό 11ης Οκτωβρίου – Δείτε φωτογραφίες

  1. αυτον τον μαγκα με το μπλε opel corsa που παρκαρε παρανομα τον βρηκε η αστυνομια? εξ αιτιας του εγινε το ατυχημα

  2. Ανώνυμος,επειδή είσαι πολύ μπετόβλ@κας και έγραψες σχόλιο μόνο για να γράψεις,το αυτοκίνητο βρέθηκε εκεί μέτα το ατύχημα…@@@@@@@..

    1. Δεν πρέπει σε όλες τις γωνίες να μην επιτρέπετε το παρκάρισμα????
      Σε λίγο καιρό θα δούμε και διπλό παρκαρίσματα με κάποια ζώα εκεί έξω που δεν τους ενδιαφέρει το αμάξι τους και τα παρατάνε όπου βρουν. Μέχρι να το δουν χτυπημένο!!!! Προσοχή παντού και σεβασμός και στους άλλους !!!

  3. Πολύ επικίνδυνο σημείο γενικότερα.. Λίγο αφηρημένος να είσαι ή να μην έχεις καλή ορατότητα μπορεί να συμβεί ατύχημα.. Κάτι πρέπει να γίνει.. Με παρεμβατικά μέτρα η διασταύρωση να διορθωθεί..

    1. Άπο @@@@@@@ σαν και εσένα χορτάσαμε. Άμα είσαι τόσο μάγκας και επιλέγεις να βρίσεις γράψε και το ονοματεπώνυμο σου μαγκα της @@@@@@.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.