Ανακοίνωση για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας



Αφού ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά και σε όλους τους απόφοιτους που εισάγονται σε διάφορες Πανεπιστημιακές Σχολές καλή ακαδημαϊκή χρονιά,

θέλουμε να καλέσουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο σχολείο μας στη Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου,

να επικοινωνήσουν με το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο τηλέφωνο 2465023461 ή στα email : mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή mousikoscholeiosiatistas@gmail.com για να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις λεπτομέρειες.

Το σχολείο μας είναι το δημόσιο σχολείο που συνδυάζει την παροχή γενικής παιδείας με τη διδασκαλία μουσικών μαθημάτων (ατομικών οργάνων αλλά και θεωρητικών μαθημάτων).

Ειδικά φέτος έχει ήδη στελεχωθεί με πολλούς μόνιμους και αναπληρωτές καθηγητές μουσικής όλων των ειδικοτήτων και όλοι μαζί, νέοι και παλιοί καθηγητές, περιμένουμε τους μαθητές όλων των τάξεων για να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.