Ο Β. Κωνσταντόπουλος για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» στις επόμενες δημοτικές εκλογές


 

Του Β. Κωνσταντόπουλου:

Με αφορμή δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δημιουργήθηκε από την συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και ΑΝΤΑΜΑ, σε ισότιμη βάση.

Οι διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλής της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα προσδιοριστούν από την ίδια την παράταξη και θα είναι δημοκρατικές, συλλογικές και αξιοκρατικές.

Είναι προφανές ότι τον πρώτο λόγο, όσον αφορά τόσο την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον επικεφαλής της παράταξης όσο και τον τρόπο εκλογής, θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Στα πλαίσια των παραπάνω, ονόματα που αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα αφορούν δημοσιογραφικές πληροφορίες και μόνον. Είναι πολύ πρόωρο να αναφερθούν ονόματα. Οι υποψήφιοι ως επικεφαλής της παράταξης θα προκύψουν μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες, που θα ακολουθήσει η ίδια η παράταξη.

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ενωμένη και δυνατή ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της και θα εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις για να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

Σε ό,τι με αφορά θα παραμείνω ενεργός ως την τελική μάχη, εγγυητής της συνέχειας, της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.