Αγώνας που διαμορφώνει καριέρες



Γράφει ο Νίκος Καπίρης:

Διαβάσε το πλήρες review για το stoiximan live betting

H Μπιάνκα Αντρεέσκου δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο Αμερικανικό όπεν. Επτά αγώνες, ισάριθμες νίκες. Κατέκτησε το τρόπαιο το 2019 και φέτος στη δεύτερη συμμετοχή της δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί, αλλά τώρα που τα φαβορί αποκλείστηκαν (Μπάρτι και Οσάκα) κάθε παίκτρια έχει τις πιθανότητές της. Η Μαρία Σάκκαρη έχει στόχο πλέον να σταματήσει την πορεία της Καναδής. Η Ελληνίδα χωρίς να χάσει σετ απέκλεισε τις Κόστιουκ, Σινιάκοβα και Κβίτοβα. Με την Τσέχα έκανε ώριμο παιχνίδι, το σερβίς της λειτούργησε και απέφυγε τα πολλά λάθη.

Έκανε 16 αβίαστα, ενώ η Κβίτοβα σταμάτησε στα 34, γεγονός που ουσιαστικά έκρινε το ματς. Η Αντρεέσκου δεν είναι στα καλύτερά της. Δυσκολεύτηκε με αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου στο ξεκίνημα. Νίκησε τη Γκόλουμπιτς (Νο 45 – 7/5, 4/6, 7/5), τη μετριότατη Ντέιβις (Νο 98 – 6/4, 6/4) και πέρασε εύκολο βράδυ μόνο απέναντι στη Μίνεν που δεν είχε πια δυνάμεις γι’ άλλη υπέρβαση (Νο 104 – 6/1, 6/2). Τρία ματς στα οποία η Καναδή -ρουμανικής καταγωγής- κατέγραψε 70 αβίαστα λάθη αλλά και 70 winners. Είναι ιδιαίτερα ασταθής αυτή την περίοδο, γι’ αυτό βρίσκεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (1.60 – 2.30), όμως δεν παύει να είναι μια σημαντική τενίστρια που βλέπει μπροστά της την ευκαιρία για μια διάκριση μετά από καιρό. Με τη Σάκκαρη γνωρίζονται καλά.

Έπαιξαν ένα εκπληκτικό ματς τον Απρίλιο στο Μαϊάμι, ημιτελικό, όπου η Αντρεέσκου νίκησε με 7/6, 3/6, 7/6. Η Μαρία μπορεί να νικήσει όμως θα είναι δύσκολο να μη χάσει σετ ούτε τώρα. Δεν είναι απλή υπόθεση άλλωστε οι σερί «καθαρές» νίκες με top-10 αντιπάλους. Μεγάλο ντέρμπι, ένας αγώνας που διαμορφώνει καριέρες γιατί αν νικήσει θα αποδείξει ότι μπορεί να γίνει παίκτρια δεκάδας. Προβάδισμα… 53-47% και τίποτα παραπάνω για τη Σάκκαρη με το over να αποτελεί προτεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στο Foxbet.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.