ΦΣ Κοζάνης: Φιλική νίκη εκτός έδρας με ανατροπή στην Πιερία με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου



Ακόμη μία φιλική νίκη με ανατροπή, για την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης εκτός έδρας απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, το απόγευμα του Σαββάτου (04/08).

Σε ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο σε ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς (5′ Κατσαμάγκας) με ανατροπή και 2 γκολ του Ιορδανίδη με πέναλτι στο 43′ και του Μπίντση στο 65′ κατάφερε και πήρε τη νίκη εναντίον του Εθνικού. Η ομάδα μας αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15 λεπτο κυριάρχησε κατα το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά και αρκετές φορές δέχθηκε πίεση από τον αντίπαλο με σημαντικές ευκαιρίες. Το τελικό σκορ 1-2 είναι δίκαιο και ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα. Ο Γιάννης Κερλίδης, είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα Γ’ Εθνικής, καθώς οι δυο ομάδες συμμετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα ίσως και στον ίδιο όμιλο.

Η ομάδα μας εως τώρα για την φετινή περίοδο μετρά 2 νίκες σε φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας (Καληράχη – Εθν. Κεραμιδίου) μία ισοπαλία εντός με την Αν. Καρδίτσας και μία ήττα με την Δόξα Δράμας στα 3-5 πηγάδια. Ενώ για τους επίσημους αγώνες μετρά μία νίκη εντός έδρας με την Δήμητρα Ευξεινούπολης για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Κερλίδης για την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τους  Κυριακίδη, Κατσουλίδη, Πιριτζάους, Ρογγότη, Μωυσιάδη, Μπακάλη, Μπίντση, Παπαδόπουλο Δ. , Ιορρδανίδη, Μπάρο, Κωστούλας.    Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπίκος, Μαυροματίδης, Τσώτσος, Τάτσινας, Δινοβίτσης, Ντούκα, Νάνος     

Για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Καλαϊτζίδης Α., Αλσέλα, Καραγκούνης, Μυστρίδης, Χατζηδίμπας, Ιντζόγλου, Μαργαρίτης, Καλαϊτζίδης Ν., Σεχολάρι, Κοτσιαρίδης,, Κατσαμάγκας. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Φυτόπουλος, Νομικός, Μπατζώνης, Βαβατσιούλας, Καρτσαμπάς, Ξυδούς, Ναζλίδης, Τουλίκας, Σιδηρόπουλος, Μελικιάν, Σιμηστήρας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΦΣ Κοζάνης: Φιλική νίκη εκτός έδρας με ανατροπή στην Πιερία με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.