Ο Β’ κύκλος ηλεκτρονικών εγγραφών των μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης – Δείτε τις ειδικότητες



Σας ενημερώνουμε ότι στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου διενεργείται ο Β’ κύκλος ηλεκτρονικών εγγραφών των μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Όσοι μαθητές δεν έχουν προβεί έως τώρα στην ηλεκτρονική εγγραφή μπορούν εντός αυτής της προθεσμίας να το κάνουν είτε από το σπίτι μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, είτε εάν προσέλθουν στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στη συνέχεια οι κηδεμόνες οφείλουν να προσέλθουν στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης προσκομίζοντας το αποδεικτικό έγγραφο της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Στο  1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης  λειτουργούν οι παρακάτω τομείς με τις αντίστοιχες ειδικότητες:

Α.  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ειδικότητες:

Β.  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ειδικότητες:

Μετά το πέρας των σπουδών τους οι μαθητές μας λαμβάνουν Απολυτήριο & Πτυχίο Επιπέδου 4 και έχουν τις εξής δυνατότητες:

  1. Να ξεκινήσουν άμεσα τον εργασιακό τους βίο σε όλα τα κράτη της Ε.Ε.
  2. Να συνεχίσουν στο μεταλυκειακό έτος της ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ όπου συνδυάζεται η απασχόληση με την αμοιβή και την ασφάλιση, σε εργασιακό χώρο και συγχρόνως η παράλληλη εκπαίδευση για την ομαλή ένταξη στην αγορά εργασίας. Μετά το πέρας του έτους της μαθητείας οι μαθητευόμενοι μπορούν να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους σε πτυχίο επιπέδου 5 ισότιμου των ΙΕΚ χωρίς επιπλέον οικονομικό κόστος.
  3. Να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις Πολυτεχνικές Σχολές μετά από Πανελλαδικές Εξετάσεις σε τέσσερα (4) μόνο μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2461031765.

 

Η Διευθύντρια

του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης

Ζουμπουλιά-Παρασκευή Βαρδιάμπαση

Ο  Σύλλογος Διδασκόντων

του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.