Έργα ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου υπέγραψε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας



Σε συντήρηση του οδικού δικτύου στην πόλη της Κοζάνης αλλά και σε Κοινότητες προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης του έργου, από το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο. Το «παρών» στη διαδικασία έδωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Σημανδράκος.

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για τη συντήρηση ασφαλτόστρωση οδών του δημοτικού οδικού δικτύου, εντός του αστικού ιστού. Επιπλέον, προβλέπεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε σημεία που έχουν υποδειχθεί από την αρμόδια υπηρεσία, ενώ θα πραγματοποιηθεί προσαρμογή των υφιστάμενων φρεατίων στο τελικό υψόμετρο της οδού που θα προκύψει από τη νέα ασφαλτόστρωση.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α), ενώ συμβατική δαπάνη ανέρχεται σε 400.895,66 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.