Βίντεο: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης – Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Η είσοδός μου στην κυβέρνηση είναι μια πρόκληση»



Λίγο πριν από τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (31.08.2021) στο Προεδρικό Μέγαρο άρχισαν να φτάνουν οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης που προέκυψε από τον ανασχηματισμό. Εκτός από έναν: τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Αν και (σύμφωνα με το Μαξίμου) ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε ενημερώσει την Προεδρία ότι θα βρεθεί στο Μέγαρο για την ορκωμοσία μαζί με τη σύζυγό του, αργότερα αποφάσισε να μη δεχτεί την πρόταση.

Μοιραία, τα νέα πρόσωπα που ορκίστηκαν ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν μόλις εννέα…

Άλλοι έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο με τις συζύγους τους, όπως ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα απόδημου ελληνισμού, Ανδρέας Κατσανιώτης. Αντίθετα, μόνοι πήγαν ο Νίκος Χαρδαλιάς, η Μίνα Γκάγκα, ενώ ο Τάκης Θεοδωρικάκος, νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη έφτασε συνοδευόμενος από τα παιδιά του.

Ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του δήλωσε ότι η είσοδός του στην κυβέρνηση είναι μια πρόκληση. «Και νομίζω με την άψογη συνεργασία με τον Κώστα Καραμανλή θα φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει τα οποία ήδη έχουν έρθει και έχουν προχωρήσει. Δεν έχουμε να πούμε κάτι καινούργιο, μπορούν να εξειδικευθούν περισσότερο».

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.