Με τη Σέλτικ στο «Old Firm» και το καλοπληρωμένο διπλό της Φενέρ



Μετά τα χθεσινά αγγλικά ντέρμπι, στο σημερινό πρόγραμμα συνεχίζουν οι σπουδαίες αναμετρήσεις σε δεύτερης ταχύτητας πρωταθλήματα. «Old firm» στη Σκωτία, η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σέλτικ.

Εδώ θα βρεις το πιο αναλυτικό online κουπόνι στοιχήματος!

  1. Ρέιντζερς – Σέλτικ (14:00)

Ξεκίνημα από το μεγάλο ντέρμπι μίσους στη Σκωτία. Η Ρέιντζερς προέρχεται από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη έπαιζε στην Αρμενία με την Αλασκέρτ (0-0) και υπάρχει ο παράγοντας κούραση από το μακρινό ταξίδι. Ο κόουτς Τζέραρντ συνεχίζει να απέχει λόγω κορωνοϊού, εκτός οι δύο κίπερ ΜακΓκρέγκορ, ΜακΛάφλιν, ο αρχηγός Ταβερνιέ κι ο επιθετικός Κεντ.

Στους ομίλους θα βρεθεί και η Σέλτικ, η οποία ξεπέρασε το σαφώς πιο δύσκολο εμπόδιο της Άλκμααρ, παρά την ήττα με 2-1 που γνώρισε την Πέμπτη στην Ολλανδία.

Προγνωστικό: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρέιντζερς ακυρώνουν τον παράγοντα της πιο έτοιμης ομάδας σε σχέση με τη Σέλτικ που ακόμα «χτίζεται». Μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, το 2 DNB πληρώνει 1.97.

  1. Αλτάι – Φενέρμπαχτσε (21:45)

Ολοκληρώνουμε με Τουρκία. Εντυπωσιακή η νεοφώτιστη Αλτάι, έχει κάνει το «2 στα 2» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εμφατική νίκη 4-1 επί της Αλάνιασπορ την τελευταία αγωνιστική, βρίσκει δίχτυα για… πλάκα.

Ανεβασμένη και η Φενέρ, προέρχεται από τη νίκη 5-2 στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι που της έδωσε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτή είναι αλάθητη στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο ζορίστηκε να κερδίσει την Αντάλιασπορ. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Πέλκας, διαθέσιμος ο βασικός φορ Βαλένσια.

Προγνωστικό: Εκπληκτική η Αλτάι, αλλά απόψε θα αντιμετωπίσει μια πολύ καλύτερη ομάδα και πιθανότατα ήρθε η στιγμή για την πρώτη ήττα. Εξαιρετικό το 2.25 του διπλού.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας στο Foxbet!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.