Για την 3η σερί νίκη!



Γράφει ο Κώστας Φίλιος:

Τα πιο έγκυρα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν!

Διακοπές τέλος, τα κεφάλια μέσα ξεκινώντας μία πολύ δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη. Καλό χειμώνα λοιπόν (2η χειρότερη ευχή μετά το καλή… ανοσία), ή καλή σεζόν καλύτερα, η οποία ξεκινάει με προγνωστικό από τη Γ’ Γερμανίας.

Η Χάλεσερ μετρά 10 βαθμούς έπειτα από 5 αγωνιστικές και έχει θέσει από νωρίς ψηλά τον πήχη. Μάλιστα προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τη (μέχρι τότε πρωτοπόρο) Βικτώρια Βερολίνου και την Καϊζερσλάουτερν. Διαθέτει παίκτες όπως ο αμυντικός Στένμπεργκ, ή ο επιθετικός Μπόιντ (φωτό), που είναι πολυτέλεια για την κατηγορία.

Η Βερλ μπήκε ιδανικά στη σεζόν κερδίζοντας τις Βίρτσμπουργκ Κίκερς, Βικτώρια Κολωνίας, αποδείχτηκε όμως πως οι ομάδες αυτές δεν ήταν κάτι σημαντικό (βρίσκονται αμφότερες στην τελευταία τριάδα) και στη συνέχεια, όταν δυσκόλεψαν τα ματς, έχασε από Μέπεν (2-0 εκτός) και Μπραουνσβάιγκ (0-3 εντός). Πέρσι τα πήγε περίφημα ως νεοφώτιστη, τερμάτισε 7η, πάντα όμως λένε πως η 2η χρονιά σε μία κατηγορία είναι δυσκολότερη από την πρώτη.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Bundesliga στο Foxbet.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.