Συνάντηση του Λάζαρου Μαλούτα με την Άννα Διαμαντοπούλου στο Δημαρχείο Κοζάνης



Συνάντηση με την επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 1999 έως το 2004, πρώην υπουργό αλλά και βουλευτή Κοζάνης κατά το παρελθόν, Άννα Διαμαντοπούλου, είχε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Η κ. Διαναντοπούλου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, βρέθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συζήτησε με το δήμαρχο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή. Αναλυτικά, επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα όπως η μετάβαση στην απολινγιτοποίηση, η επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας μέχρι το 2030 μέσω της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης στην Αποστολή της ΕΕ για τις «100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις», καθώς και οι προτάσεις του δήμου για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Η πρώην επίτροπος, που κρατά αδιάλειπτη σχέση με τη γενέτειρά της, εξέφρασε την πρόθεσή της να συνδράμει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο με προοπτική για την περιοχή.

5 σχόλια στο άρθρο “Συνάντηση του Λάζαρου Μαλούτα με την Άννα Διαμαντοπούλου στο Δημαρχείο Κοζάνης

  1. Φοράνε και τις μάσκες και οι δύο τάχα μου για να βγουν φωτογραφία.. Κοζανιτες και οι δύο.. Δεκάρα δεν δίνουν για την Κοζάνη..πιστευω να το ξέρετε όσοι τους γνωρίζετε.. Ουστ ρε

  2. Όταν στα 26 χρόνια σου, εν έτει 1985, μια από τις σπάνιες συνέργειες των ισχυρών της εποχής Αντώνη Λιβάνη, Μένιου Κουτσόγιωργα, Μαργαρίτας Παπανδρέου σε κάνει νομάρχη -και σου βαράνε προσοχές στρατηγοί, μητροπολίτες και οι τοπικές αρχές- επόμενο είναι να σου ανεβεί ο δείκτης φιλοδοξίας.
    Έχασε το στοίχημα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, δεν κατάφερε να παραμείνει στη Βουλή, αλλά δε τα παρατάει. Θέλει να επιστρέψει με κάθε τρόπο και με κάθε κόμμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.