Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Λάκης Τζορντανέλλι στη μουσική παράσταση «Τα καλύτερά μας χρόνια» από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος ξεκινάει το 2ο μέρος των καλοκαιρινών μουσικών του εκδηλώσεων και η αυλή των «ασμάτων και των θεαμάτων» μας υποδέχεται ξανά με μια σημαντική, βαθιά συναισθηματική μουσική παράσταση με τίτλο: «Τα καλύτερά μας χρόνια.»

Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Λάκης Τζορντανέλλι, θρυλικές μορφές της ελληνικής Ποπ μουσικής σκηνής, θα ανταμώσουν ξανά στην κερασιά από κάτω, για να επαναλάβουν την αξέχαστη και πριν 20 χρόνια πετυχημένη μουσική τους παράσταση, γυρίζοντας μουσικά το χρόνο πίσω στις δεκαετίες του 60 και του 70 για να ζήσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους… τα καλύτερά μας χρόνια.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στις 9:30 το βράδυ στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

Θα είμαστε όλες οι γενιές εκεί, καινούργιες και παλιότερες

 

 

Με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο.

Η έναρξη προσέλευσης στο χώρο, για αποφυγή συνωστισμού, είναι στις 8:30 μ.μ. ενώ καθόμαστε μόνο εκεί που υπάρχει μαξιλάρι το οποίο και δεν μετακινούμε.

Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι στις 9:30 μ.μ. χωρίς διάλειμμα.

Γενική είσοδος 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό ή χυμός ή κρύο τσάι ή μπύρα, ή κρασί).

Χορηγοί:
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ – EXPRESS SERVICE ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΤΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΡΚΑ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ»
ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ VODAFONE (11ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.